Άρθρα

TOUCHLINK

touchlink main●Αλλάζοντας τα δεδομένα στην αυτόματη παραγωγή έτοιμου σκυροδέματος

●Ανακαλύψτε την ευκολία χρήσης μια οθόνης αφής.●Γνωρίστε το touchlink … Προηγμένη τεχνολογία που την χειρίζεστε με ένα απλό άγγιγμα!

Το touchlink είναι ένα ισχυρό μοντέλο αυτοματισμού για τα παρασκευαστήρια σκυροδέματος, που ο χειρισμός του γίνεται μέσω μιας οθόνης αφής. Λιγότερα μέρη που μπορούν να παρουσιάσουν δυσλειτουργίες, εύκολο στη χρήση και οικονομικό…. χωρίς περικοπή της λειτουργικότητας. Αντικαθιστώντας τις ενδείξεις βάρους, τους διακόπτες, τις λυχνίες και την καλωδίωσή τους, με μία οθόνη αφής με το μιμικό διάγραμμα του παρασκευαστηρίου, το  touchlink στοιχίζει λιγότερο από άλλες λύσεις και υπερτερεί δυνατοτήτων.Είναι τόσο εύκολο στην χρήση, που δεν θα το πιστεύετε.

●Απλότητα και δύναμη

Το touchlink είναι απλό με πολλές δυνατότητες. Ένα οικονομικό μοντέλο με πολλές προηγμένες λειτουργίες. Οι εύκολα παραμετροποιήσιμες οθόνες του και το πρόγραμμα λειτουργίας του, μπορούν γρήγορα να προσαρμοσθούν σε κάθε είδους παρασκευαστήριο, ανεξαρτήτου τρόπου λειτουργίας του (ακόμα και σε ξηράς φορτώσεως). Υποστηρίζει 16 διαφορετικά υλικά , αποθήκευση 250 συνθέσεων , οχημάτων, εκτύπωση καταγραφικού και ζυγολογίου , στατιστικά, κρατάει και εκτυπώνει καταναλώσεις, στατιστικά φορτώσεων και μπορεί να συνδεθεί με ηλ. υπολογιστή προαιρετικά με το λογισμικό batchlink για να αποθηκεύσει τις  πραγματοποιημένες φορτώσεις σε βάση δεδομένων.touchlink menu

 Το touchlink είναι συνδεδεμένο με ένα προγραμματιζόμενο λογικό ελεγκτή (P.L.C.) (ακόμη και ο εκτυπωτής του) και όχι σε σκληρούς δίσκους ή οδηγούς δισκεττών ώστε να αποφευχθούν τυχόν δυσλειτουργίες. Με άλλα λόγια είναι εγγυημένη η απρόσκοπτη λειτουργία της αυτόματης φόρτωσης. Η οθόνη αφής έχει βαθμό προστασίας IP67 που σημαίνει ότι είναι ανθεκτική σε σκόνη και υγρασία. Ειδική μέριμνα έχει δοθεί στην ζύγιση των υλικών. Πριν την έναρξη μιας αυτόματης ζύγισης γίνεται έλεγχος των μέγιστων χωρητικοτήτων

των ζυγών και σε κάθε κύκλο φορτώσεως γίνεται αυτοδιόρθωση με ειδικό αλγόριθμο στις ποσότητες των υλικών . Ειδικές ασφαλιστικές δικλείδες υπάρχουν, όπως ο μέγιστος λόγος νερού προς τσιμέντο , πρόσθετο προς τσιμέντο και μέγιστη ποσότητα κιλών συνθέσεως ανά κυβικό. Τέλος προαιρετικά μπορείτε να ενσωματώσετε καταγραφή χειροκίνητων επεμβάσεων ώστε να εξασφαλίσετε την ποιότητα του παραγόμενου προϊόντος ή εναλλακτικά να κλειδώσετε οποιαδήποτε χειροκίνητη επέμβαση κατά την αυτόματη λειτουργία.

●Πλήρης παραμετροποίηση

Όταν άλλα μοντέλα είναι σχεδιασμένα για μία μόνο δουλειά, το touchlink προσαρμόζεται στις συγκεκριμένες σας ανάγκες. Προγραμματιζόμενοι χρόνοι υποστηρίζονται παντού σε εύκολα εξελληνισμένα μενού με τις επεξηγήσεις τους όπως εκκενώσεων , δονητών, προστασίας αδράνειας αντλιών, υπερδοσολογίας κ.ά.

● Ευκολία στη χρήση

Φορτώστε μία σύνθεση επιλέξτε μια ποσότητα και πατήστε αποστολή. Είναι πολύ απλό όλα τα άλλα γίνονται αυτόματα. Ξεχάστε τα πολυπληθή πλήκτρα, το πολλαπλό πάτημά τους για να γίνει μια εργασία! Σε πλήρως εξελληνισμένο μενού, με πολλές οθόνες βοήθειας χωρίς να χρειάζεται να διαβάζεται πολυσέλιδα εγχειρίδια χρήσης , χωρίς περίεργους κωδικούς που πρέπει να θυμάστε τι είναι, απλώς πατάς και συνεχίζεις. Με πάνω από 90 οθόνες, με προειδοποιητικά μηνύματα για οτιδήποτε συμβεί, με βοήθεια τρόπων αντιμετώπισης, με πλήρες ελληνικό πληκτρολόγιο. Σταματήστε ή ξεκινήστε μία κατανάλωση, πατήστε πάνω σε μία ταινία για να την ξεκινήσετε ή πάνω στον ζυγό για να τον εκκενώσετε, δείτε πιο θερμομαγνητικό έχει «πέσει», ξεπεράστε τυχόν σφάλματα σε τερματικά τις πόρτας του αναμικτήρα, ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο!

● Η απλότητα ξεκινάει από την εγκατάσταση

Αναβαθμίστε το σύστημά σας με το touchlink εύκολα και γρήγορα και αποκτήστε όλα τα πλεονεκτήματά του με το μικρότερο δυνατό κόστος.

touchlink keyboard

touchlink cement