Άρθρα

VESSELINK

FIREΤο Vesselink είναι ένα προσαρμοσμένο σύστημα παρακολούθησης και συναγερμού για τη συλλογή δεδομένων σε πραγματικό χρόνο για την λειτουργία πλοίων, στόλων και του εξοπλισμού του σκάφους. Προστατεύει τις επενδύσεις σας και μπορεί να προσφέρει τη σωστή συντήρηση του εξοπλισμού .Μπορεί να προσαρμοστεί σε πλοία σε όλο τον κόσμο, από 30 μέτρων και πάνω από 200 μέτρα.

Μπορεί να παρακολουθεί φωτιά, πλημμύρα, θερμοκρασία, σχετική υγρασία, κλπ. Λειτουργία του εξοπλισμού όπως αντλίες και ηλεκτρικά συστήματα. Συλλέγουμε δεδομένα σε πραγματικό χρόνο από κάθε αισθητήριο στο πλοίο.ELECTRIC

Τα συστήματα SCADA (Σύστημα Εποπτικού Ελέγχου και Συλλογής Δεδομένων) είναι πολύ πιο αποτελεσματικά και ικανά για την παρακολούθηση στόλων και πλοίων , καθώς και να αποστείλουν στο έξω κόσμο ειδοποιήσεις - συναγερμούς  χωρίς καμία περαιτέρω ενέργεια από το πλήρωμα. Είτε στο λιμάνι ή στη θάλασσα, η SCADA τεχνολογία θα σας δώσει την σιγουριά ότι τα σκάφη παρακολουθούνται σωστά και θα βρείτε προσωπικό συντήρησης αυτόματα, αν παραστεί ανάγκη εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.Το κατάλληλο προσωπικό θα έχει στη διάθεσή του δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για την ορθή λήψη αποφάσεων, διατήρηση ιστορικού βλαβών και μετρήσεων, και την υποβολή τεχνικών εκθέσεων όπου κι αν βρίσκονται.

ENGINES

NAVIGATIONTANKS